• click here for more A láncfűrész használata hideg időben

  A hidegben, hóban és fagyott fa vágására való használat a láncfűrész gyors kopását és esetleges tönkremenetelét okozhatja. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy a hideg miatti kopást a lehető legkisebb szinten tartsa.

  read the article OLAJ – Használjon kisebb fajsúlyú, a láncvezetőhöz és a lánchoz ajánlott olajat, vagy hígítsa azt fel 25% tiszta petróleummal vagy dízelolajjal. Használjon a szokásoshoz képest kétszeres mennyiségű olajat, és győződjön meg róla, hogy a lánc kap olajat a fűrészből.

  fotos mujeres solteras costa rica FESZÍTÉS – Mindig tartsa a láncot megfelelő módon megfeszítve. Ellenőrizze és állítsa utána gyakran.

  additional reading VÁGÓFOGAK - Tartsa a vágófogakat élesen. Élezze a fogakat óránként, vagy szükség esetén még gyakrabban. Életlen fűrészlánc esetén ne erőltesse a vágást.

  site de rencontre amoureuse dans le monde VÁGÁSI MÉLYSÉG - Azt, hogy a vágófogak milyen mértékben vágnak bele az anyagba, az az egyes fogak vezető részének magasságától függ, amelyet általában vágási mélységek neveznek. Ellenőrizze és állítsa utána a vágási mélységet minden élesítéskor.

  go to this website LÁNCVEZETŐ – Tartsa a láncvezető hornyát tisztán és az olajozónyílásokat nyitva.  A láncvezető sínek egyenletes kopásának biztosítására fordítsa meg időnként a szimmetrikus láncvezetőket.

  rencontre homme veuf gironde CSILLAGKERÉK - Cserélje ki a csillagkereket minden második lánccsere alkalmával, vagy hamarabb, ha nyilvánvaló a kopása. Alaposan tanulmányozza át a láncfűrész mellé kapott használati kézikönyvet.  Was this helpful?