• http://cabinetbrassens.fr/hydrodiuril Biztonsági információk

  http://entremontagnesetlac.com/tryrara/magbo/2424 Üdvözöljük a láncfűrészek biztonsági információit tartalmazó oldalon. Az alábbi információk mind a professzionális, mind a nem-professzionális láncfűrész-használóknak szólnak.

  agence de rencontre gratuite pour les femmes Az alábbiakban néhány olyan utasítás és segítő tanács olvasható, amellyel megelőzheti a személyi sérüléseket, miközben kiaknázhatja a modern láncfűrészek által biztosított kimagasló hatékonyságot és élőmunka-megtakarítást.  

  site de rencontres pour veuves A láncfűrész nem játékszer. Alaposan tanulmányozza át a láncfűrészhez kapott használati kézikönyvet. Kövesse mindenben a gyártónak a fűrészlánc élesítésére vonatkozó és egyéb karbantartási utasításait! Az alábbi információk nem helyettesítik a konkrét berendezéshez tartozó felhasználói kézikönyvben foglalt információkat.

   

  site de rencontres en corse A fűrészlánc személyi sérülést okozhat, ha nem megfelelő módon szerelik fel vagy használják. A láncot az ajánlásoknak megfelelő módon szerelje fel, állítsa be és tartsa karban. Vigyázzon a visszarúgással, különösen amikor a láncfűrész hegyével vág. A visszarúgás azért veszélyes, mert a gépkezelő elveszíti ellenőrzését a láncfűrész felett, ezáltal súlyos sérülést okozhat önmagának vagy a közelben lévőknek. Bármiféle láncfűrész használata előtt alaposan tanulmányozza át a gyártó által a láncfűrészhez adott használati és biztonsági utasításokat.

  Was this helpful?