• Biztonsági információk

  Üdvözöljük a láncfűrészek biztonsági információit tartalmazó oldalon. Az alábbi információk mind a professzionális, mind a nem-professzionális láncfűrész-használóknak szólnak.

  Az alábbiakban néhány olyan utasítás és segítő tanács olvasható, amellyel megelőzheti a személyi sérüléseket, miközben kiaknázhatja a modern láncfűrészek által biztosított kimagasló hatékonyságot és élőmunka-megtakarítást.  

  A láncfűrész nem játékszer. Alaposan tanulmányozza át a láncfűrészhez kapott használati kézikönyvet. Kövesse mindenben a gyártónak a fűrészlánc élesítésére vonatkozó és egyéb karbantartási utasításait! Az alábbi információk nem helyettesítik a konkrét berendezéshez tartozó felhasználói kézikönyvben foglalt információkat.

   

  für immer single kostenlos gucken http://www.redribbonaward.org/marekhamwik/7879 click here for more info Extra resources http://faddisandfaddis.com/limon/3934 this content Find Out More resource gay dating allahabad dating latvian guys A fűrészlánc személyi sérülést okozhat, ha nem megfelelő módon szerelik fel vagy használják. A láncot az ajánlásoknak megfelelő módon szerelje fel, állítsa be és tartsa karban. Vigyázzon a visszarúgással, különösen amikor a láncfűrész hegyével vág. A visszarúgás azért veszélyes, mert a gépkezelő elveszíti ellenőrzését a láncfűrész felett, ezáltal súlyos sérülést okozhat önmagának vagy a közelben lévőknek. Bármiféle láncfűrész használata előtt alaposan tanulmányozza át a gyártó által a láncfűrészhez adott használati és biztonsági utasításokat.

  Was this helpful?