• Biztonsági információk

  Üdvözöljük a láncfűrészek biztonsági információit tartalmazó oldalon. Az alábbi információk mind a professzionális, mind a nem-professzionális láncfűrész-használóknak szólnak.

  Az alábbiakban néhány olyan utasítás és segítő tanács olvasható, amellyel megelőzheti a személyi sérüléseket, miközben kiaknázhatja a modern láncfűrészek által biztosított kimagasló hatékonyságot és élőmunka-megtakarítást.  

  A láncfűrész nem játékszer. Alaposan tanulmányozza át a láncfűrészhez kapott használati kézikönyvet. Kövesse mindenben a gyártónak a fűrészlánc élesítésére vonatkozó és egyéb karbantartási utasításait! Az alábbi információk nem helyettesítik a konkrét berendezéshez tartozó felhasználói kézikönyvben foglalt információkat.

   

  robe rencontre rose claudie pierlot rencontre m2m orange ge profile refrigerator water line hookup go site chat rencontre ado hookup wikipedia boss matchmaking maplestory here watch A fűrészlánc személyi sérülést okozhat, ha nem megfelelő módon szerelik fel vagy használják. A láncot az ajánlásoknak megfelelő módon szerelje fel, állítsa be és tartsa karban. Vigyázzon a visszarúgással, különösen amikor a láncfűrész hegyével vág. A visszarúgás azért veszélyes, mert a gépkezelő elveszíti ellenőrzését a láncfűrész felett, ezáltal súlyos sérülést okozhat önmagának vagy a közelben lévőknek. Bármiféle láncfűrész használata előtt alaposan tanulmányozza át a gyártó által a láncfűrészhez adott használati és biztonsági utasításokat.

  Was this helpful?