• http://inter-actions.fr/bilobrusuy/2075 Biztonsági információk

  rencontre via gsm Üdvözöljük a láncfűrészek biztonsági információit tartalmazó oldalon. Az alábbi információk mind a professzionális, mind a nem-professzionális láncfűrész-használóknak szólnak.

  http://locus-studio.com/?privet=ligar-gratis-para-celular-claro&289=0b Az alábbiakban néhány olyan utasítás és segítő tanács olvasható, amellyel megelőzheti a személyi sérüléseket, miközben kiaknázhatja a modern láncfűrészek által biztosított kimagasló hatékonyságot és élőmunka-megtakarítást.  

  click to find out more A láncfűrész nem játékszer. Alaposan tanulmányozza át a láncfűrészhez kapott használati kézikönyvet. Kövesse mindenben a gyártónak a fűrészlánc élesítésére vonatkozó és egyéb karbantartási utasításait! Az alábbi információk nem helyettesítik a konkrét berendezéshez tartozó felhasználói kézikönyvben foglalt információkat.

  https://allerweltshaus.de/gildo/1141  

  hombres solteros serios browse around this web-site A fűrészlánc személyi sérülést okozhat, ha nem megfelelő módon szerelik fel vagy használják. A láncot az ajánlásoknak megfelelő módon szerelje fel, állítsa be és tartsa karban. Vigyázzon a visszarúgással, különösen amikor a láncfűrész hegyével vág. A visszarúgás azért veszélyes, mert a gépkezelő elveszíti ellenőrzését a láncfűrész felett, ezáltal súlyos sérülést okozhat önmagának vagy a közelben lévőknek. Bármiféle láncfűrész használata előtt alaposan tanulmányozza át a gyártó által a láncfűrészhez adott használati és biztonsági utasításokat.

  Was this helpful?